1 Mayıs’ta TAKSİM’E!

1-mayis-afisler

1 Mayıs öncesi, işçi ve emekçileri 1 Mayıs’ta Taksim’e çağıran PDD ve DSB imzalı binlerce bildiri dağıtıldı. Emekçi semtlerde evlere ve kahvehanelere dağıtılan bildiriler, merkezi yerlerde üstgeçitlerde kitlelerle buluştu.

Sanayi bölgelerinde ve işçilerin işyerlerine giden yollarda ise, DSB bildirileri yoğun biçimde dağıtıldı. Ayrıca bu bölgelere DSB duvar gazeteleri yapıştırıldı. ışçi ve emekçilerin 1 Mayıs bildirilerine ilgileri oldukça yüksekti. Duvar gazeteleri de merakla okundu.

“Faşist ablukayı dağıtmak için 1 MAYIS’TA TAKSİM’E” yazan PDD afişleri, emekçi semtlere, işçi bölgelerine ve merkezi yerlere yapıştırıldı. Bunların bir kısmı, polis ve belediye ekipleri tarafından kısa sürede sökülürken, önemli bir kısmı 1 Mayıs’a kadar duvarları süsledi.

Bu yıl 1 Mayıs’a dönük ajitasyon-propaganda araçlarının geçen yıllara göre daha sınırlı kalması, yapıştırdığımız afiş ve duvar gazetelerini, dağıttığımız bildirileri daha önemli kıldı ve öne çıkardı.

Bunlara da bakabilirsiniz

Kadıköy’de Maçoğlu için bildiri dağıtımı

Kadıköy Halk Dayanışması’nın Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun seçim kampanyasını, kendi materyallerimizle yürütmeye devam …

Kadıköy’de binlerce kişi Maçoğlu için yürüdü

Kadıköy Halk Dayanışması, 24 Mart Pazar günü Kadıköy’de halk yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüş öncesinde, saat 16’dan …

Defne’de oylar Hizam’a!

Hatay-Defne’de Hizam Hasırcı’nın seçim çalışmasını PDD imzalı materyaller ile yürütüyoruz. “Rantçı değil, halkçı belediyecilik için …