Tutsaklardan mesajlar…

Tutsakların gönderdiği mektup ve kartlar, ya elimize ulaşmıyor ya da oldukça gecikmeli geliyor. 1 Mayıs mesajlarının iletildiği kartları da böyle oldu. Gecikmeli de olsa bu mesajları yayınlıyoruz.

Benzer biçimde, bizim hapishanelere gönderdiğimiz dergiler de büyük oranda iade ediliyor.

Dergimizi ve yayınevimizden çıkan kitaplardan istediklerini gönderdiğimizi ve göndermeye devam edeceğimizi bilmelerini istiyoruz. Ellerine ulaşmıyorsa, mutlaka idareden kaynaklanıyordur.

OHAL ile birlikte haberleşme dahil, koşulları daha kötü hale gelen, ancak mücadele azim ve kararlılıklarından bir şey kaybetmeyen tüm tutsakları bir kez daha selamlıyoruz.

 

1 Mayıs”ı yaratanlara, yaşatanlara

büyüterek yarınlara taşıyanlara

BİN SELAM!

Ju gulane jes va! Bıji Yek Gulan!

Merhabalar sevgili P.D.Duruş’lu düşdaşlar,

Kartepe’nin eteklerinden, kızıl 1 Mayıs’ın çoşkunluğunda komünar selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Herbirinizi düşdaşlığın olanca coşkusu ve sıcaklığıyla sımsıkı kucaklayıp öpüyorum. Tüm çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyorum.

Referandum sonucu, faşizmin devasa devlet olanaklarına, OHAL ve türlü renkte zorbalığına rağmen, örgütlü halklar karşısında ne kadar aciz durumda olduğunu bir daha göstermiştir.

Durmak, duralamak yok! Daha büyük coşku ve kararlılıkla geleceğimizi inşa yürüşümüze, mücadelemize tüm alan ve mevzilerde devam edeceğiz… Hiç bir tiran buna gölge edemez, izin vermeyeceğiz. BİZ KAZANCAĞIZ! Ezilen sınıf ve halklarımız kazanacak!

Bu bilinç ve kararlılıkla dünya işçi-emekçi sınıf ve katmanların birlik, dayanışma ve mücadele günü 1 Mayıs bayramınınızı komünar coşkuyla selamlayarak kutluyorum.

Biz tutsaklar da demirkapı ve yüksek duvarları aşan düşgücümüzle kavgada yıldız asanlarımızı omuzlarından tutarak kuracağınız bayram halaylarına katılacağız. Siz düşdaşlarımızla tüm kavga alan ve mevzilerinde ilk günkü heyecan ve kararlılıkla omuz omuza durmaya devam edeceğiz.

Özgür gelecekte buluşuncaya değin; sağlık, direnç ve umutla kalalım. Asla düşsüz kalmayalım…

İyi ki varsınız! Daima var olun!

Not: Dergi gelmeye başladı. Duyarlılığınız için teşekkürler.

Komünar selamlar

Haydar Sönmez

2 Nolu F Tipi Hapishane C-102

Kandıra-KOCAELİ

* * *

Merhaba dostlar

Emperyalist-kapitalist sömürüye karşı, işçi sınıfının can bedeli ödeyerek, dünya emekçilerine armağan ettiği, işçi sınıfının şanı olan, 1 MAYIS  emek ve dayanışma gününüzü kutluyor, sömürüsüz, savaşsız bir dünya özlemiyle selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum.

Devrimci selamlar…

Recep Çitikbel

2 Nolu F Tipi Hapishane C-102

Kandıra-KOCAELİ

* * *

Merhaba yoldaşlar

İyi olmanızı diliyorum. Göndermiş olduğunuz dergiyi aldım, çok teşekkür ediyorum. Her zamankinden fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, benim için anlamlı duyarlılığınız önemlidir.

Yoldaşlar bu vesile ile sizden ricam yayınladığınız kitaplardan gönderme imkanınız varsa, çok sevinirim.

Hepinizi en içten devrimci duygularla selamlıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Engin Doğru

E Tipi Cezaevi D-1 Elazığ

Bunlara da bakabilirsiniz

1 Mayıs’ta Taksim’e çağıran afişler yapıldı

İstanbul’da işçi ve emekçileri 1 Mayıs’ta Taksim’de olmaya çağıran, PDD ve DSB imzalı afiş ve …

Lezita işçileri direniyor

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Lezita fabrikasında, Öz Gıda-İş Sendikası’na üye işçilerin direnişi sürüyor. Abalıoğlu Grup’a …

İran’ın İsrail’e saldırısı ne anlatıyor

İran 13 Nisan gecesi İsrail’e, en az 300 SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı) ve füze …