Tutsaklardan mektup var

Merhaba… Selam ve sevgilerimi iletirim öncelikle. İyi olmanızı dilerim. Ben iyiyim.

Bana postalamış olduğunuz Devrimci Duruş dergisinin Eylül ayı sayısı hapishaneye ulaştı. Fakat hapishane idaresi, Ceza İnfaz Kurumlarının Yönetimi ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Yönetmeliğin 77. Maddesinin a bendini gerekçe göstererek dergiyi bana vermedi. Ve artık postayla-kargoyla gönderilen ya da ziyaretçilerimizin getirdiği dergi ve gazeteleri bize vermeyeceklerini, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün kurumlara gelen süreli ve süresiz yayınlara ilişkin 21.08.2020 tarih ve 118/98685 sayılı yazısına istinaden dergi ve gazetelerin hapishaneye kabul şekli olarak, bedelini ödeyerek hapishane idaresi aracılığıyla alabileceğimizi-abone olabileceğimizi bize bildirdiler.

Sevgili dostlar, Devrimci Duruş dergisinin 2021 yılı için abonelik formu ve abonelik ücretini yatırabileceğim İBAN numarasını bana postayla gönderebilirsen çok sevinirim. 2021 yılı abonelik formu ve İBAN numarası elime ulaşınca formu doldurup 2021 yılı boyunca Devrimci Duruş dergisine abone olmak istediğimi belirteceğim bir dilekçeyle birlikte hapishane idaresine vereceğim ve derginin 2021 yılı abonelik ücretinin hesabımdan alınarak derginin İBAN numarasına yatırılmasını isteyeceğim. Dergiye bu şekilde hapishane idaresi aracılığıyla abone olmuş olacağım için, dergiyi posta yoluyla gönderdiğinizde bana vermeleri gerekiyor. Umarım derginin verilmesinde başkaca bir engel çıkarmazlar.

Hapishane idaresinin derginin Eylül ayı sayısını bana vermemesiyle ilgili karar evrakını bu mektubumla birlikte sana gönderiyorum.

Tüm arkadaşlara sevgi ve selamlarımı iletirseniz çok sevinirim. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın. Sevgilerimle.

25 Ekim 2020, Ulaş Dil

Bunlara da bakabilirsiniz

2024 Taksim 1 Mayıs Platformu’ndan Taksim’e çağrı eylemi

2024 Taksim 1 Mayıs Platformu, 29 işçinin yanarak katledildiği İstanbul Gayrettepe’deki kulüp önünde eylem yaparak …

2024 1 Mayıs Taksim Platformu’ndan bildiri dağıtımı

1 Mayıs yaklaşırken, 2024 1 Mayıs Taksim Platformu, 8 Nisan günü Söğütlüçeşme metrobüs ve marmaray …

dunya-el

Sömürüye, baskıya, savaş politikalarına karşı; 1 Mayıs’ta Taksim’deyiz!

2024 1 Mayısı yaklaşırken, bugün tüm dünyada emperyalist kapitalizm, işçi ve emekçilere, ezilenlere, halklara savaş …