Kadıköy’de binlerce kişi Maçoğlu için yürüdü

Kadıköy Halk Dayanışması, 24 Mart Pazar günü Kadıköy’de halk yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yürüyüş öncesinde, saat 16’dan itibaren kitle Yoğurtçu Parkı’nda toplanmaya başladı. Parkta çekilen coşkulu halayların ardından, 16.30’da Kadıköy sokaklarında yürüyüş gerçekleştirilmesi planlanmıştı. Ancak devlet bu kitlenin Kadıköy merkezinden geçmesine izin vermedi. Bunun üzerine, sahilden Moda’ya doğru yürüyüşe geçen kitle, Moda tarafından Kadıköy sokaklarına girdi. Binlerce kişi, önü-ardı görünmeyen çok uzun bir kortejle Bahariye Caddesi’ne doğru yürümeye başladı. Bu güçlü görsel görüntü, coşkuyu da artırdı. Kadıköy sokakları sloganlarla inledi.

Yürüyüş korteji Bahariye Caddesi’nin Altıyol çıkışına ulaştığında Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu bir konuşma yaptı. Seçimlerde kazanacaklarını vurgulayan Maçoğlu, “Kadıköy’ü hep birlikte yönetmeye geldik. Hep birlikte bu kenti yönetebiliriz. Rantı ve talanı durduracağız. Kazanacağız, mutlaka kazanacağız” dedi.

Bunlara da bakabilirsiniz

“Faili meçhul” cinayetlerin belgesi bulundu

1990’lı yıllarda Kürt işadamlarına yönelik arka arkaya cinayetler işlenmiş ve bunlar “faili meçhul” olarak gösterilmişti. …

Gazi Mahallesi’nde tacizci Aziz Gıda önünde eylem

Gazi Mahallesi’nde 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden Aziz Gıda’nın sahibi Azmi Savi’nin serbest bırakılması …

1 Mayıs’ta Taksim’e çağıran bildiriler dağıtıldı

İşçi ve emekçileri 1 Mayıs’ta Taksim’e çağıran, PDD imzalı bildiriler, metrobüs duraklarında dağıtıldı.   1 …